De stem van de natuur

Workshop door Heidi Lens

Wanneer 30 mei 2019
Deelname € 75,00 (inclusief middagmaal)
Locatie Vierlinden 1, 9940 Evergem

Zin om eens helemaal tot rust te komen op een heerlijke plek in de natuur?
Benieuwd welke boodschap de natuur jou wil vertellen?
Of hoe de seizoenen jou kunnen inspireren in jouw persoonlijke groei?
Of gewoon zin om een dagje te komen genieten en jezelf op te laden?
Dan ben je van harte welkom op deze boeiende natuurlijke dag.

We starten met Shinrin-Yoku, de kunst van het bosbaden. Dit is in Japan al jaren hét geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te leven. We dompelen onszelf onder in de natuur, vertragen, genieten en komen helemaal tot rust. Precies wat ons lichaam en geest nodig hebben in deze drukke maatschappij. Bewust tijd doorbrengen in de natuur kan immers je bloeddruk verlagen, je stress verlichten, je immuunsysteem versterken, je concentratie en creativiteit verhogen.

Na een heerlijke gezonde maaltijd laten we ons inspireren door de natuurop vlak van onze eigen persoonlijke ontwikkeling. De natuur is immers voortdurende in verandering doorheen de 4 seizoenen, waarbij elk seizoen een noodzakelijke fase is alvorens verder te evolueren naar het volgende seizoen.

Door helemaal ontspannen eens op een andere manier naar onszelf of bepaalde situaties te kijken, vinden we mooie antwoorden en krachtige inzichten in onszelf. De natuur als spiegel biedt ons heel wat perspectief!

We sluiten de dag af aan het kampvuur.

Wil jij er graag bij zijn? Geef dan snel een seintje, want de plaatsen zijn beperkt!

Over Heidi Lens

“Handelsingenieur van opleiding, met steeds een grote interesse voor de mens/persoon in de organisatie. Mijn eerste ervaring was als personeelsverantwoordelijke, later groeide ik verder als Feel Good Manager : luisteren wat er leeft in organisaties om van daaruit te werken aan de verbondenheid. Mijn opleidingen als stress- en burn-out coach en organisatiepsychologie verstevigen mijn achtergrond.

Ik krijg vaak te horen hoeveel rust ik uitstraal. Een positieve eigenschap in deze almaar drukker wordende maatschappij. Het is mijn passie om anderen deze innerlijke rust ook in zichzelf te laten vinden, zodat ze in hun kracht kunnen staan, en met minder spanning en stress verder door het leven gaan.

Naast stress en burn-out coach, laat ik volwassenen deze rust ook ervaren door Anmo Massage.

Als Feel Good Manager heb tevens een mooi preventief aanbod voor organisaties.

Ik help volwassenen om met meer innerlijke rust in hun kracht te gaan staan, zodat ze met minder spanning en stress door het leven gaan. Ik geef individuele coaching, workshops stress management, lezingen en organiseer tal van andere activiteiten in dit kader.”

www.centerkracht.be/burn-out.html#ontdekmeer

© 2020 - 2024 Leo van Cleynenbreugel    /\/\/\/\/    Met & ontworpen door Wild van Vorm